منوی دسته بندی

مشاوره تلفنی رایگان

مشاوره تلفنی رایگان

مشاوره تلفنی رایگان، نوعی مشاوره تک جلسه‌ای است که در همه کشورها، به عنوان خدمات سلامت روانی عمومی توسط دولت آن کشور، به صورت ۲۴ ساعته در خدمت مردم است. همه می توانند به صورت ۲۴ ساعته با این شماره ها تماس گرفته و مشکلات خود را مطرح کنند و مشاوره تخصصی دریافت کنند.

درست است که مشاوره فرآیندی هزینه بر است و باید در قبال خدمات روانشناختی، هزینه ای کسب شود، اما شاید برای شما هم اتفاق افتاده باشد که گاهاً در شرایطی هستیم که نمی توانیم هزینه جلسات مشاوره را بپردازیم یا نیازی فوری به صحبت کردن با فردی متخصص داریم. مشاوره تلفنی رایگان در اینجا کمک حالمان می شود. با شماره ای تماس گرفته و بدون پرداخت هیچ هزینه ای، به یک مشاور یا روانشناس متخصص، وصل می شویم.

اگر شما هم میخواهید بدانید که مشاوره تلفنی رایگان در ایران چگونه برگزار می شود و با چه شماره هایی می توانید در چنین مواقعی تماس بگیرید، در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.

آیا مشاوره تلفنی رایگان برای همه مناسب است؟

خیر! مشاوره تلفنی رایگان برای قشر ضعیف جامعه (برای مثال دهک‌های ۱ تا ۴) و همچنین برای مشاوره تلفنی اورژانسی در مواردی مثل یک سؤال خاص و کوتاه، خودکشی و خشونت مناسب است؛ حقیقت این است که رواندرمانی و مشاورۀ تخصصی امری زمان‌بر است و اگر برای سلامت روان خود ارزش قائل هستید، خواهش می‌کنیم حتماً چندین جلسه به روانشناسان یا مشاوران معتبر کشور (نه فقط وبسایت ما) مراجعه کنید:)

مشاوره تلفنی رایگان در ایران

جالب است بدانید در کشور ما هم، بسترهایی برای دریافت مشاوره تلفنی رایگان وجود دارد. مخصوصاً پس از همه گیری ویروس کرونا، این بسترها گسترش پیدا کرده اند و خدمات از راه دور دولتی(تلفنی و آنلاین) بسیار مجهز تر شده اند. در این مقاله، ما چندین شماره تلفن اضطراری روانشناسی به شما معرفی خواهیم کرد که می توانید با استفاده از آنها مشاوره تلفنی رایگان دریافت کنید.

123

مشاوره تلفنی رایگان اول: شماره تلفنی ۱۲۳

شماره ی مشاوره تلفنی رایگان اورژانس اجتماعی(۱۲۳)، زیرنظر سازمان بهزیستی کشور می باشد و ۲۴ ساعته، می توانید با این شماره تماس بگیرید و در مورد مسائل مختلف به خصوص آسیب های اجتماعی و روانی با متخصصین این مجموعه صحبت کنید. 

مشاوران این شماره، در زمینه های اختصاصی نظیر اعتیاد، خودکشی، کودکان کار، فرار از خانه، گرایش های متفاوت جنسی و… آموزش دیده اند که جهت دریافت راهکارهایی برای حل مسائل اجتماعی و روانی، مناسب می باشد.

شما می توانید در ۲۴ ساعت شبانه روز با این شماره تماس بگیرید و مشاوره رایگان دریافت کنید. همچنین با توجه به گسترش خدمات اورژانس اجتماعی در سراسر کشور، می توانید به صورت حضوری با مراکز روانشناسی زیر نظر بهزیستی در شهر خودتان در ارتباط باشید. از طریق سایت زیر می توانید این مراکز را با انتخاب استان و شهر خود ببینید.
1480

مشاوره تلفنی رایگان دوم: خط تلفنی ۱۴۸۰

شماره ی تلفنی ۱۴۸۰، دومین شماره مشاوره تلفنی رایگان است که می توانیم به شما معرفی کنیم. این شماره متعلق به سازمان بهزیستی و دیگر ارگان های کشور می باشد که از ساعت ۸ صبح تا ۲۴ شب، آماده ارائه خدمات مشاوره تلفنی می باشد. 

شما می توانید مشکلات تحصیلی، روانشناختی، هیجانی، خانوادگی، روابط، عزت نفس، خودکشی، استرس و… خود را از مشاوران حرفه ای این خط تلفنی بپرسید. مهم تر اینکه مشاوران این مجموعه، هیچ درخواستی برای افشای هویت شما نمی کنند و تمامی اطلاعات و حرف های شما، محرمانه است.

نکته قابل توجه این سرویس ارائه دهنده مشاوره تلفنی رایگان، این است که متخصصان پشت تلفن، کاملاً در  حوزه مشاوره و روانشناسی آموزش دیده اند و حتی برای مشاوره تلفنی(متفاوت با حضوری) دوره های تخصصی را گذرانده اند. 

استفاده از این شماره برای رفع و درمان مشکلات روانشناختی پیشنهاد نمی شود، اما برای داشتن جلسه ای مشاوره برای شنیدن راه حل های احتمالی و گذشتن از بحران های لحظه ای نظیر خودکشی و خشم، بسیار مفید است.

شماره 4030

مشاوره تلفنی رایگان سوم: خط تلفنی ۴۰۳۰

پس از شیوع گسترده کرونا در کشور، وزارت بهداشت‌درمان‌ و آموزش‌پزشکی کشور این سامانه تلفنی را راه اندازی کرد تا به صورت ۲۴ ساعته پاسخگوی نگرانی ها و سوالات مردم در مورد بیماری ها باشد. 

متخصصان این سامانه، علاوه بر مشاوره در زمینه پزشکی و بیماری ها، مشاوره تلفنی رایگان در حوزه های سلامت سالمندان، سلامت مادران باردار، سوگ و افسردگی، تغذیه، اضطراب، وسواس و دیگر مسائل مربوط به سلامت روان ارائه می دهند.

سامانه تلفنی ۴۰۳۰ همچنان پس از اتمام شیوه گسترده کرونا در ایران، به فعالیت خود ادامه می دهد و پاسخگوی ۲۴ ساعته مسائل و مشکلات مردم است. شما می توانید از این سامانه برای بیان سوالات پزشکی و روانشناسی خود استفاه کنید تا بهترین راهکارها و پیشنهادها را توسط متخصصین مجرب دریافت کنید.

با تماس با این سامانه، انتظار درمان افسردگی و وسواس را نداشته باشید، چون صرفا برای سوال و پاسخ روانشناسی و چند دقیقه ای کاربرد دارد.

1570

مشاوره تلفنی رایگان چهارم: شماره ی تلفنی ۱۵۷۰

سامانه ی صوتی ۱۵۷۰، آخرین شماره ی مشاوره تلفنی رایگان است که معرفی می کنیم. این سامانه تلفنی، وابسته به آموزش و پرورش کشور است و متخصصین روانشناسی را در هر استان مستقر کرده است. 

دانش آموز یا والد دانش آموز با تماس با این شماره، به متخصصین استانی روانشناسی وصل می شوند و می توانند مسائل مربوط به تحصیل را بپرسند.

این سامانه، در حقیقت پاسخگوی سوالات مربوط به سلامت روان کودکان و نوجوانان است و متخصصان روانشناس و مشاور حوزه ی کودک و نوجوان را در بر می گیرد. شما می توانید از ساعت ۸ صبح الی ۸ شب با این شماره تماس گرفته و در مورد مسائل روانشناختی کودک و نوجوان سوالات خود را بپرسید.

شماره 54467000

مشاوره تلفنی رایگان پنجم: شماره ی تلفنی ۵۴۴۶۷۰۰۰

خط تلفنی ره آوا، که متعلق به یکی از بزرگترین مراکز روانپزشکی کشور یعنی بیمارستان اعصاب و روان روزبه تهران می‌باشد، از آذرماه سال ۱۴۰۰ جهت ارائه خدمات مشاوره و مداخله در بحران آغاز به کار کرده است.

اگر شما در شرایط بحرانی روحی و روانی قرار دارید، فردی از نزدیکان‌تان در حال انجام خودکشی است یا به هر نحوی نیاز به مداخله روانپزشکی دارید، می‌توانید با این شماره تماس بگیرید. ساعات کاری این مرکز همه روزه از ساعت ۱۴ تا ۲۴ می‌باشد.

شماره اورژانس های بین المللی و جهانی

مشاوره تلفنی رایگان ششم: اگر خارج از ایران هستید...

اگر در بریتانیا هستید، خیریه سماریتن (Samaritan) یکی از مراکز اصلی مداخله در بحران این کشور است که می‌توانید با شماره ۱۱۶۱۲۳ تماس بگیرید. همچنین در آمریکا و کانادا شماره ۹۱۱ در خدمت شما می‌باشد. تلفن پولیس ۱۱۹ در افغانستان، در مواقع بحرانی می‌تواند به داد شما برسد.

مشاوره رایگان برای چه زمانی مناسب است؟

شماره های مشاوره تلفنی رایگان را گفتیم، اما...

انتشار شماره های رایگان مشاوره تلفنی، وظیفه ی هر وبسایت روانشناسی است که ما با افتخار این امر مهم را انجام دادیم. اما بیاید ببینیم این شماره‌ها دقیقا چه زمانی به دردمان می خورند؟

نکته اولی که باید در نظر بگیریم این است که با استفاده از این سامانه‌های تلفنی، مسائل مراجعین حل و فصل نمی‌شود. فرآیند روان‌درمانی، فرآیندی دراز مدت و تدریجی است و نمی‌توان آن را در یک جلسه چند دقیقه‌ای خلاصه کرد. پس، از این سامانه‌ها انتظار درمان و بهبود را نداشته باشید.

نکته دوم اینکه، در مشاوره تلفنی رایگان، جای مشاوران دائما عوض می‌شود و شما به سختی می‌توانید با یک مشاور خاص، دو جلسه داشته باشید. پس تایم زیادی از هر جلسه تماس صوتی شما، به دوباره تعریف کردن مشکلاتتان اختصاص داده می شود. در ضمن، صادقانه بگوییم… حل مسائل چندین ماهه و چندین ساله در یک جلسه، بسیار بعید است!

در نهایت باید خدمتتان بگوییم که جلسات مشاوره تلفنی رایگان دولتی، فقط برای مشکلات اورژانسی روانشناختی،پرسش و پاسخ های کوتاه و قشر شعیف جامعه از لحاظ اقتصادی مفید هستند. 

مثلاً فردی که می خواهد خودکشی کند، فردی که مورد ضرب و شتم اعضای خانواده قرار گرفته، فردی که از اعتیاد همسرش به تنگ آمده و می‌خواهد او را بستری کند، زوجی که مشاورۀ کوتاه پیش از ازدواج می خواهند  و مواردی این چنینی، اهداف اصلی این سامانه ها را تشکیل می دهند.

پیشنهاد متخصصان حوزۀ روانشناسی این است که برای توسعۀ فردی و رهایی از مسائل روانشناختی، حتما با مشاور یا درمانگری متخصص، به مدت چند جلسه در ارتباط باشید. 

بدین منظور، وبسایت روانشناسی حضور، جلسات مشاوره روانشناسی تلفنی/آنلاین را برگزار می‌کند و در حوزۀ مشاورۀ و رواندرمانی کودک و نوجوانان، همراه شماست.

جهت دریافت یک جلسه پیش مشاورۀ رایگان، فرم زیر را تکمیل کنید تا کارشاسان روانشناسی با تجربه، برای ارزیابی اولیه با شما در ارتباط باشند.

پرسش های متداول
مشاوره روانشناسی رایگان در چه حوزه هایی می تواند به ما کمک کند؟
در مواقعی که جان انسانی در خطر است، اعم از خودکشی و خشونت؛ می تواند بسیار کمک کننده باشد.
آیا با جلسات مشاوره تلفنی دولتی، می توان بهبود یافت؟
خیر؛ جلسات مشاوره تلفنی رایگان برای مواقع اورژانسی هستند؛ اگر مسئله‌ای دارید که درگیرش هستید، باید به متخصص مراجعه کنید و چندین جلسه تحت درمان قرار گیرید؛ مغز و روان انسان آنقدر پیچیده است که گاهی تمام دو جلسۀ نخست برای تشخیص و ارزیابی مشکلات ریشه ای مراجعین صرف می شود.
من توانایی پرداخت هزینه جلسات را ندارم، چه کنم؟
درک میکنم، گاهی اوقات شرایط مالی می تواند دشوار باشد؛ اما وبسایت روانشناسی حضور از ارائۀ جلسات مشاورۀ رایگان و یا با تخفیف معذور می باشد. سلامت روان همانند سلامت جسم، نیازمند رسیدگی و سرمایه گذاری است.
دیگه کجا مشاورۀ رایگان میدن؟
ما تقریبا تمامی ماره های دولتی مشاوره روانشناسی تلفنی رایگان را در این صفحه جمع کرده ایم؛ اما پیشنهاد می کنیم به جز در مواقع لزوم؛ از آنها استفاده نکنید. مشاورۀ رایگان، مشاوره ای کوتاه و مختصر است و هدفش بیشتر رفع بحران است. لطفاً و لطفاً قدر سلامت روان خود را بدانید و بر روی آن سرمایه‌گذاری کنید.
من میخواهم جلسه مشاوره از وبسایت شما رزرو کنم!
در خدمتتون هستیم؛ می تونید از طریق لینک زیر، فرم رزرو جلسۀ پیش مشاورۀ رایگان را تکمیل کنید تا همکاران ما با شما تماس بگیرند.

‫156 نظر

  • صبا گفت:

    سلام توروخداقسمتون میدم راهنماییم کنین دکتر
    من ۳۰سالمه همه نوع هنربلدم روابط اجتماعیم خوبه خوش اخلاق رفتار ولی نمیدونم چرا کسی منو پسند نمیکنه بخدا روانم بهم ریخته دلم ازدواج میخواد . راهنماییم کنین خواهشمندم

    • سلام بر شما. خوشحالم از اینکه تونستید هنرهای مختلفی یاد بگیرید و مهارت های اجتماعیتون رو قدرتمند کنید و اخلاق نیکی هم دارین… اینها معیارهای جذابی هستند. یک پیشنهاد براتون دارم، از ۰ تا ۱۰ به این ۳ تا حوزه ای که نام بردین نمره بدین، و سپس برین به ۵ نفر از اطرافیانتون بگین از صقر تا ۱۰ به شما در این سه حوزه نمره بدن (بدون سوگیری)؛ و بعد مقایسه کنید، گاهاً پرسیدن نظر صادقانه اطرافیان به ما کمک میکنه دید واقع بینانه تری داشته باشیم. پیشنهاد دیگرم اینه که از همون اطرافیان بپرسین، به نظرتون من چه ویژگی های خوبی دارم؟ و چه ویژگی های قابل بهبودی دارم؟ ویژگی های خوب خودتون رو قدر بدونین و سعی کنید حفظشون کنید… اما ویژگی های قابل بهبود رو لیست کنید در کاغذ بنویسید، هر کدوم رو که می تونید تغییر بدین در لیست نگه دارید و در مسیر بهبودشون تلاش کنید. در هر صورت، اگر به کمک تخصصی تری نیاز داشتید، همکارانم میتونن در جلسۀ پیش مشاوره، ارزیابی اولیه ای از شما به صورت رایگان داشته باشن.

  • ناشناس گفت:

    سلام وقتتون بخیر من — سالم — سال با یه پسر رفتم تو رابطه خیلی هم و دوست داشتیم باهم رابطه برقرار کردیم من ازش بچه دار شدم از ترسمون بچه رو میخواستیم بندازیم پولی نداشتیم من و مجبور کرد قرض کنم گفت میدم الان وقتی بچه افتاده بلاکم کرده رفته منم از خانوادم میترسم نمیدونم چیکار کنم تروخدا کمکم کنید 😭😭😭 خواهش میکنم ازتون الان —–بدهکارم نمیدونم چیکار کنم از خانوادم میترسم

    • با سلام و احترام. عمیقاً بابت اتفاقی که براتون افتاده متاسفم… واقعا ناراحت کنندست… لطفا با شمارۀ ۱۲۳ یا ۱۴۸۰ تماس بگیرید؛ نگران نباشید، بدون معرفی خودتون میتونید مشاوره بگیرید و راهنماییتون میکنن. آرزو میکنم مسئله تون هرچه زودتر حل شه.

  • یسرا گفت:

    سلام من یه دختر ۱۵/۱۶ساله هستم یه پسری هستش که منو خیلی‌ تهدید می‌کنه هر روز هم منو تهدید می‌کنه و با خط های مختلف زنگ میزنه و میگه اگه نیای میام در خونتون و از این حرفا و من باعث میشه به خودکشی فکر کنم آخه یه پسر ۲۰ساله اینقدر بیشعور 💔😭🖤

    • سلام، درکت می‌کنم که این تهدیدهای مداوم چقدر می‌تونه ترسناک و آزاردهنده باشه. خیلی خوبه که این موضوع رو مطرح کردی. پیشنهاد می‌کنم فرم پیش‌مشاوره رایگان ما رو پر کنی تا بتونیم با هم راهکارهای مناسب برای مدیریت این موقعیت و حمایت ازت پیدا کنیم.

  • سارا گفت:

    سلام من ۱۲ساله با یه اقایی هستم خیلی دوران بدی رو پشت سر گزاشتیم مواد مصرف میکردیم باهم الان پاکیم و ترک کردیم فقط من گل میکشم هنوز و میدونم که باید ترکش کنم خلاصه اینکه تو اون دوران این اقا خیلی منو میزد و اذیتم میکرد بخاطر توهم هایی که داشت ولی من به ظاهر بخشیدم ولی کینه دارم انگار ازش هنوز اون خیلی خوب شده ولی من راستش تویه این چند سال با ماوا ارتباط گرفتم و یه چیزاییرو فهمیدم اینکه من با اونی که تویه وجود ادم هاست میتونم ارتباط بگیرم و همه ی اونا حالا همزاده ادم هان یا موکلن یا روح یا هرچی بهم میفهمونن که این خوب نیست و از خدا دورم میکنه جوری که اخرتم و خراب میکنه و منو طرف شیطان میکنه یه جوراییم اینجوری هست چون خداو امام هارو اصلا قبول نداره و حرفش میشه باهام دعوا میکنه که تموم کن تو نباید اینجوری باشی چیزی وجود نداره و این حرفا اون همزادش خیلی قوی و بده جوری که میخواد من نباشم من وقتی باهاشم حالم همش بده و استرس دارم نزدیکم میشه لرزم میزنه عرق میکنم اعصابم بهم میریزه ولی نمیتونم باهاش بهم بزنم دلم میسوزه واسش و همینطور واسه خودم چون حس میکنم دیگه نمیتونم با کسی باشم اگه ولش کنم پس‌این همه سال موندن و دوست داشتن و تلاش کردن چی میشه من تنها میشم دلم هم میخوادش هم نمیخواد بخاطر خدا و اخرتم چون منو به گناه وادار میکنه با رابطه داشتن و متوجه میشم‌که هرچی به چیزایه بدتر و زشترو پرگناهتری فکر کنم اون بیشتر لذت میبره و اگه فکرایه اونجوری نکنم اون بیمیل میشه ناخوداگاه خودش متوجه نمیشه ها من میفهمم و اینجوری من گناه میکنم و اخرتم و این دنیام خراب میشه نمیدونم باید چیکار کنم اگه میشا راهنماییم کنید البته میدونم الان میفرمایید که برم روانپزشک این اسکیزوفرنی یا پارانویاست ولی من واقعا میبینم و متوجه میشم درون ادم هارو دکترم رفتم همین الانم قرص میخورم دوز کم ولی نمیدونم با خودمم باید چیکار کنم

    • سلام، ناراحت کننده و ناخوشاینده… که این همه سال در چنین رابطه پیچیده و پرچالشی بودی و این احساسات سنگین و متناقض رو تجربه می‌کنی.سعی میکنم درکت کنم که چقدر سخته وقتی هم دلت می‌خواد بمونی و هم می‌ترسی از تأثیر این رابطه روی خودت و آینده‌ت. پیشنهاد می‌کنم فرم پیش‌مشاوره رایگان ما رو پر کنی تا بتونیم با هم در مورد این احساسات و نگرانی‌ها صحبت کنیم و راهکارهایی برای آرامش و تصمیم‌گیری بهتر پیدا کنیم.

  • یوسف رستمی گفت:

    سلام و خسته نباشید من یه مشکلی دارم و موندم چطور حل کنم با اینکه درامد من خوب هست ولی هر کار میکنم نمیتونم پس انداز کنم اصلا عاجز موندم چیکار کنممیخوام یه دکتر پیداکنم برم پیشش بتونه منو راهنمایی کنه ممنون میشم

    • سلام، پس اینطور که متوجه شدم… با وجود درآمد خوب، احساس می‌کنی نمی‌تونی پس‌انداز کنی؛ درکت می‌کنم که این موقعیت چقدر می‌تونه کلافه‌کننده باشه. پیشنهاد می‌کنم فرم پیش‌مشاوره رایگان ما رو پر کنی تا بتونیم باهم راهکارهای مناسب برای مدیریت مالی و پس‌انداز رو بررسی کنیم.

  • کاربر مهمان گفت:

    سلام نمی‌دونم چیکار کنم اصلا حالم خوب نیست می‌خوام خودکشی کنم

    • سلام، خیلی متأسفم که این‌قدر احساس ناراحتی می‌کنی؛ ممنونم که بهمون گفتی و این احساسات رو به اشتراک گذاشتی. لطفاً فرم پیش‌مشاوره رایگان ما رو پر کن تا بتونیم باهم راهکارهایی برای بهبود حالت و مدیریت این احساسات پیدا کنیم.

  • مهسا میر گفت:

    سلام و عرض ادب بنده چند ساله با اقایی که قبلا ازدواج ناموفقی داشته ودارای یه فرزند پسر ۱۶ ساله است ازدواج کردم و شاغلم ولی همسرم از من توقع داره که بگم حقوقم رو چکار مینکم و میگه باید اجاره خونه رو شما پرداخت کنی و من هزینه خوردو خوراک را یا بر عکس در صورتی غیر از اینکه هزینه مواد غذایی رو بدهد هیچ هزینه دیگه
    ای برای من انجام نمیده و همش هزینه مدرسه و کلاسهای مختلف درسی و ورزشی و پول ماهیانه و لباس و … پسرش میکنه و اولویت زندگیش پسرشه و هر چی داره به نام مادرش و پولهاش رو به حساب پسرش میریزه در صورتی که خودش کارمنده و شغل ازاد هم داره و مدام در حال بحث با منه و میگه اگر بخوام همه هزینه هارو خودم بدم ندارم من نمیدونم چکار میگه خودت خونه بگیر زندگی کن منم میرم شهرستان و پولهای خودش رو پس انداز میکنه نمیدونم چکار کنم ت جدا بشم چون اصلا در زندگی جایگاهی و امید به اینده ندارم لطفا راهنمایی کنید چه تصمیمی بگیرم

    • سلام، خیلی متأسفم که در این موقعیت پرتنش و ناعادلانه قرار گرفتی؛ درکت می‌کنم که این احساس بی‌ارزش بودن و نداشتن جایگاه در زندگی مشترک چقدر می‌تونه دردناک و ناامیدکننده باشه. این که همسرت اولویت‌های مالی و عاطفی خودش رو به این شکل مدیریت می‌کنه و تو رو تحت فشار قرار می‌ده، نشون‌دهنده عدم تعادل در رابطه‌تونه. تو شایسته احترام، حمایت و آرامش در زندگی مشترکت هستی. پیشنهاد می‌کنم فرم پیش‌مشاوره رایگان ما رو پر کنی تا بتونیم باهم در مورد احساساتت، گزینه‌های پیش رو و تصمیم‌گیری برای آینده (مثل ادامه یا جدایی) با آرامش صحبت کنیم و راهکارهای مناسب پیدا کنیم.

  • پوچ گفت:

    سلام من با۲۰ سال سن در خانه حبس شدم و پدرم نمیزاره هیچ ارتباط اجتماعی داشته باشم وهمه جوره کنترلم میکنه وحتی از درس خوندن محرومم کرده وکلی آسیب روحی روانی بهم وارد کرده جوری که فقط دارم به خودکشی فکر میکنم:))

    • سلام، خیلی متأسفم که تو این موقعیت سخت و محدودکننده قرار داری؛ سعی میکنم درکت کنم که این کنترل شدید و محرومیت از ارتباط و تحصیل چقدر می‌تونه دردناک و آزاردهنده باشه. تو حق آزادی و آرامش داری… و امیدوارم بتونم کمکت کنم… لطفاً فرم پیش‌مشاوره رایگان ما رو پر کن تا بتونیم باهم راهکارهای مناسب برای حمایت از تو و بهبود این شرایط پیدا کنیم.

  • دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *