منوی دسته بندی

مشاوره تلفنی رایگان

مشاوره تلفنی رایگان

مشاوره تلفنی رایگان، نوعی مشاوره تک جلسه‌ای است که در همه کشورها، به عنوان خدمات سلامت روانی عمومی توسط دولت آن کشور، به صورت ۲۴ ساعته در خدمت مردم است. همه می توانند به صورت ۲۴ ساعته با این شماره ها تماس گرفته و مشکلات خود را مطرح کنند و مشاوره تخصصی دریافت کنند.

درست است که مشاوره فرآیندی هزینه بر است و باید در قبال خدمات روانشناختی، هزینه ای کسب شود، اما شاید برای شما هم اتفاق افتاده باشد که گاهاً در شرایطی هستیم که نمی توانیم هزینه جلسات مشاوره را بپردازیم یا نیازی فوری به صحبت کردن با فردی متخصص داریم. مشاوره تلفنی رایگان در اینجا کمک حالمان می شود. با شماره ای تماس گرفته و بدون پرداخت هیچ هزینه ای، به یک مشاور یا روانشناس متخصص، وصل می شویم.

اگر شما هم میخواهید بدانید که مشاوره تلفنی رایگان در ایران چگونه برگزار می شود و با چه شماره هایی می توانید در چنین مواقعی تماس بگیرید، در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.

آیا مشاوره تلفنی رایگان برای همه مناسب است؟

خیر! مشاوره تلفنی رایگان برای قشر ضعیف جامعه (برای مثال دهک‌های ۱ تا ۴) و همچنین برای مشاوره تلفنی اورژانسی در مواردی مثل یک سؤال خاص و کوتاه، خودکشی و خشونت مناسب است؛ حقیقت این است که رواندرمانی و مشاورۀ تخصصی امری زمان‌بر است و اگر برای سلامت روان خود ارزش قائل هستید، خواهش می‌کنیم حتماً چندین جلسه به روانشناسان یا مشاوران معتبر کشور (نه فقط وبسایت ما) مراجعه کنید:)

مشاوره تلفنی رایگان در ایران

جالب است بدانید در کشور ما هم، بسترهایی برای دریافت مشاوره تلفنی رایگان وجود دارد. مخصوصاً پس از همه گیری ویروس کرونا، این بسترها گسترش پیدا کرده اند و خدمات از راه دور دولتی(تلفنی و آنلاین) بسیار مجهز تر شده اند. در این مقاله، ما چندین شماره تلفن اضطراری روانشناسی به شما معرفی خواهیم کرد که می توانید با استفاده از آنها مشاوره تلفنی رایگان دریافت کنید.

123

مشاوره تلفنی رایگان اول: شماره تلفنی ۱۲۳

شماره ی مشاوره تلفنی رایگان اورژانس اجتماعی(۱۲۳)، زیرنظر سازمان بهزیستی کشور می باشد و ۲۴ ساعته، می توانید با این شماره تماس بگیرید و در مورد مسائل مختلف به خصوص آسیب های اجتماعی و روانی با متخصصین این مجموعه صحبت کنید. 

مشاوران این شماره، در زمینه های اختصاصی نظیر اعتیاد، خودکشی، کودکان کار، فرار از خانه، گرایش های متفاوت جنسی و… آموزش دیده اند که جهت دریافت راهکارهایی برای حل مسائل اجتماعی و روانی، مناسب می باشد.

شما می توانید در ۲۴ ساعت شبانه روز با این شماره تماس بگیرید و مشاوره رایگان دریافت کنید. همچنین با توجه به گسترش خدمات اورژانس اجتماعی در سراسر کشور، می توانید به صورت حضوری با مراکز روانشناسی زیر نظر بهزیستی در شهر خودتان در ارتباط باشید. از طریق سایت زیر می توانید این مراکز را با انتخاب استان و شهر خود ببینید.
1480

مشاوره تلفنی رایگان دوم: خط تلفنی ۱۴۸۰

شماره ی تلفنی ۱۴۸۰، دومین شماره مشاوره تلفنی رایگان است که می توانیم به شما معرفی کنیم. این شماره متعلق به سازمان بهزیستی و دیگر ارگان های کشور می باشد که از ساعت ۸ صبح تا ۲۴ شب، آماده ارائه خدمات مشاوره تلفنی می باشد. 

شما می توانید مشکلات تحصیلی، روانشناختی، هیجانی، خانوادگی، روابط، عزت نفس، خودکشی، استرس و… خود را از مشاوران حرفه ای این خط تلفنی بپرسید. مهم تر اینکه مشاوران این مجموعه، هیچ درخواستی برای افشای هویت شما نمی کنند و تمامی اطلاعات و حرف های شما، محرمانه است.

نکته قابل توجه این سرویس ارائه دهنده مشاوره تلفنی رایگان، این است که متخصصان پشت تلفن، کاملاً در  حوزه مشاوره و روانشناسی آموزش دیده اند و حتی برای مشاوره تلفنی(متفاوت با حضوری) دوره های تخصصی را گذرانده اند. 

استفاده از این شماره برای رفع و درمان مشکلات روانشناختی پیشنهاد نمی شود، اما برای داشتن جلسه ای مشاوره برای شنیدن راه حل های احتمالی و گذشتن از بحران های لحظه ای نظیر خودکشی و خشم، بسیار مفید است.

شماره 4030

مشاوره تلفنی رایگان سوم: خط تلفنی ۴۰۳۰

پس از شیوع گسترده کرونا در کشور، وزارت بهداشت‌درمان‌ و آموزش‌پزشکی کشور این سامانه تلفنی را راه اندازی کرد تا به صورت ۲۴ ساعته پاسخگوی نگرانی ها و سوالات مردم در مورد بیماری ها باشد. 

متخصصان این سامانه، علاوه بر مشاوره در زمینه پزشکی و بیماری ها، مشاوره تلفنی رایگان در حوزه های سلامت سالمندان، سلامت مادران باردار، سوگ و افسردگی، تغذیه، اضطراب، وسواس و دیگر مسائل مربوط به سلامت روان ارائه می دهند.

سامانه تلفنی ۴۰۳۰ همچنان پس از اتمام شیوه گسترده کرونا در ایران، به فعالیت خود ادامه می دهد و پاسخگوی ۲۴ ساعته مسائل و مشکلات مردم است. شما می توانید از این سامانه برای بیان سوالات پزشکی و روانشناسی خود استفاه کنید تا بهترین راهکارها و پیشنهادها را توسط متخصصین مجرب دریافت کنید.

با تماس با این سامانه، انتظار درمان افسردگی و وسواس را نداشته باشید، چون صرفا برای سوال و پاسخ روانشناسی و چند دقیقه ای کاربرد دارد.

1570

مشاوره تلفنی رایگان چهارم: شماره ی تلفنی ۱۵۷۰

سامانه ی صوتی ۱۵۷۰، آخرین شماره ی مشاوره تلفنی رایگان است که معرفی می کنیم. این سامانه تلفنی، وابسته به آموزش و پرورش کشور است و متخصصین روانشناسی را در هر استان مستقر کرده است. 

دانش آموز یا والد دانش آموز با تماس با این شماره، به متخصصین استانی روانشناسی وصل می شوند و می توانند مسائل مربوط به تحصیل را بپرسند.

این سامانه، در حقیقت پاسخگوی سوالات مربوط به سلامت روان کودکان و نوجوانان است و متخصصان روانشناس و مشاور حوزه ی کودک و نوجوان را در بر می گیرد. شما می توانید از ساعت ۸ صبح الی ۸ شب با این شماره تماس گرفته و در مورد مسائل روانشناختی کودک و نوجوان سوالات خود را بپرسید.

شماره 54467000

مشاوره تلفنی رایگان پنجم: شماره ی تلفنی ۵۴۴۶۷۰۰۰

خط تلفنی ره آوا، که متعلق به یکی از بزرگترین مراکز روانپزشکی کشور یعنی بیمارستان اعصاب و روان روزبه تهران می‌باشد، از آذرماه سال ۱۴۰۰ جهت ارائه خدمات مشاوره و مداخله در بحران آغاز به کار کرده است.

اگر شما در شرایط بحرانی روحی و روانی قرار دارید، فردی از نزدیکان‌تان در حال انجام خودکشی است یا به هر نحوی نیاز به مداخله روانپزشکی دارید، می‌توانید با این شماره تماس بگیرید. ساعات کاری این مرکز همه روزه از ساعت ۱۴ تا ۲۴ می‌باشد.

شماره اورژانس های بین المللی و جهانی

مشاوره تلفنی رایگان ششم: اگر خارج از ایران هستید...

اگر در بریتانیا هستید، خیریه سماریتن (Samaritan) یکی از مراکز اصلی مداخله در بحران این کشور است که می‌توانید با شماره ۱۱۶۱۲۳ تماس بگیرید. همچنین در آمریکا و کانادا شماره ۹۱۱ در خدمت شما می‌باشد. تلفن پولیس ۱۱۹ در افغانستان، در مواقع بحرانی می‌تواند به داد شما برسد.

مشاوره رایگان برای چه زمانی مناسب است؟

شماره های مشاوره تلفنی رایگان را گفتیم، اما...

انتشار شماره های رایگان مشاوره تلفنی، وظیفه ی هر وبسایت روانشناسی است که ما با افتخار این امر مهم را انجام دادیم. اما بیاید ببینیم این شماره‌ها دقیقا چه زمانی به دردمان می خورند؟

نکته اولی که باید در نظر بگیریم این است که با استفاده از این سامانه‌های تلفنی، مسائل مراجعین حل و فصل نمی‌شود. فرآیند روان‌درمانی، فرآیندی دراز مدت و تدریجی است و نمی‌توان آن را در یک جلسه چند دقیقه‌ای خلاصه کرد. پس، از این سامانه‌ها انتظار درمان و بهبود را نداشته باشید.

نکته دوم اینکه، در مشاوره تلفنی رایگان، جای مشاوران دائما عوض می‌شود و شما به سختی می‌توانید با یک مشاور خاص، دو جلسه داشته باشید. پس تایم زیادی از هر جلسه تماس صوتی شما، به دوباره تعریف کردن مشکلاتتان اختصاص داده می شود. در ضمن، صادقانه بگوییم… حل مسائل چندین ماهه و چندین ساله در یک جلسه، بسیار بعید است!

در نهایت باید خدمتتان بگوییم که جلسات مشاوره تلفنی رایگان دولتی، فقط برای مشکلات اورژانسی روانشناختی،پرسش و پاسخ های کوتاه و قشر شعیف جامعه از لحاظ اقتصادی مفید هستند. 

مثلاً فردی که می خواهد خودکشی کند، فردی که مورد ضرب و شتم اعضای خانواده قرار گرفته، فردی که از اعتیاد همسرش به تنگ آمده و می‌خواهد او را بستری کند، زوجی که مشاورۀ کوتاه پیش از ازدواج می خواهند  و مواردی این چنینی، اهداف اصلی این سامانه ها را تشکیل می دهند.

پیشنهاد متخصصان حوزۀ روانشناسی این است که برای توسعۀ فردی و رهایی از مسائل روانشناختی، حتما با مشاور یا درمانگری متخصص، به مدت چند جلسه در ارتباط باشید. 

بدین منظور، وبسایت روانشناسی حضور، جلسات مشاوره روانشناسی تلفنی/آنلاین را برگزار می‌کند و در حوزۀ مشاورۀ و رواندرمانی کودک و نوجوانان، همراه شماست.

جهت دریافت یک جلسه پیش مشاورۀ رایگان، فرم زیر را تکمیل کنید تا کارشاسان روانشناسی با تجربه، برای ارزیابی اولیه با شما در ارتباط باشند.

پرسش های متداول
مشاوره روانشناسی رایگان در چه حوزه هایی می تواند به ما کمک کند؟
در مواقعی که جان انسانی در خطر است، اعم از خودکشی و خشونت؛ می تواند بسیار کمک کننده باشد.
آیا با جلسات مشاوره تلفنی دولتی، می توان بهبود یافت؟
خیر؛ جلسات مشاوره تلفنی رایگان برای مواقع اورژانسی هستند؛ اگر مسئله‌ای دارید که درگیرش هستید، باید به متخصص مراجعه کنید و چندین جلسه تحت درمان قرار گیرید؛ مغز و روان انسان آنقدر پیچیده است که گاهی تمام دو جلسۀ نخست برای تشخیص و ارزیابی مشکلات ریشه ای مراجعین صرف می شود.
من توانایی پرداخت هزینه جلسات را ندارم، چه کنم؟
درک میکنم، گاهی اوقات شرایط مالی می تواند دشوار باشد؛ اما وبسایت روانشناسی حضور از ارائۀ جلسات مشاورۀ رایگان و یا با تخفیف معذور می باشد. سلامت روان همانند سلامت جسم، نیازمند رسیدگی و سرمایه گذاری است.
دیگه کجا مشاورۀ رایگان میدن؟
ما تقریبا تمامی ماره های دولتی مشاوره روانشناسی تلفنی رایگان را در این صفحه جمع کرده ایم؛ اما پیشنهاد می کنیم به جز در مواقع لزوم؛ از آنها استفاده نکنید. مشاورۀ رایگان، مشاوره ای کوتاه و مختصر است و هدفش بیشتر رفع بحران است. لطفاً و لطفاً قدر سلامت روان خود را بدانید و بر روی آن سرمایه‌گذاری کنید.
من میخواهم جلسه مشاوره از وبسایت شما رزرو کنم!
در خدمتتون هستیم؛ می تونید از طریق لینک زیر، فرم رزرو جلسۀ پیش مشاورۀ رایگان را تکمیل کنید تا همکاران ما با شما تماس بگیرند.

‫156 نظر

  • تنها و افسرده گفت:

    سلام ۹ ساله ازدواج کردم یه پسر ۷ ساله دارم شوهرم وضع مالی خوبی داره مشکل مالی ندارم اما من ۹ ساله مثل یه زندونی تو خونه هستم شوهرم شکاک وسواس دست بزن داره و دو ماه پیش مطمئنم که خیانت کرده اما گردن نمیگیره یعنی مدرکی ندارم اما یه زن از رفتار شوهرش میفهمه و نسبت بهش حساس تر شدم شاید الان کنار گذاشته اما خسته ام از این زندگی
    پیش بچه منو میزنه هم من اذیت میشم هم بچه همش میگه فقط لال باش و جواب منو نده آخه منم آدمم چقدر تو دلم بریزم این همه سال بخاطر دوست داشتنش تحمل کردم اما دیگه برام سخت شده اینم بگم که خونوادمم وضع مالی خوبی ندارن و خیلی از شهر ما دورن هیچ وقت قهر نکردم که برم خونه مامانم اگرم رفتم تا سر کوچه باز برگشتم و دل رفتن نداشتم این دفعه تصمیم گرفتم برم اما بدون پسرم نمیتونم منو پسرم خیلی بهم وابسته ایم نذاشت ببرمش میگه خودت برو گم شو دیگه نبینمت مریض روانیه قدرت طلبه و مستبده محبت نداره فقط تنها کار خوبی که میکنه لباس و غذا و میوه ما تامینه با هیچ کس رفت و آمد نداریم من اجازه ندارم یه دوست واسه خودم داشته باشم از یه طرف دوست داشتنش از یه طرف پسرم و از طرفی خونواده ای که خیلی وضع مالی بدی دارن و نمیتونن ساپورت کنن حتی اجازه مشاوره رفتن ندارم و خودشم مشاوره نمیره میگه که سالمم و مشکلی ندارم مشکل از توعه
    با اینکه زن قوی هستم اما دیگه داغونم و افسردگی گرفتم اگه از خودش و پسرم دل بکنم توانایی کار کردن دارم حتی قبل ازدواج شاغل بودم و نزاشت ادامه بدم حقوق خوندم و نزاشت آزمون وکالت بدم گفت بشین خونه و خانمی کن اینم از خانمی کردن من تویه خونه که همش کتک و زور گویی و تنهایی توروخدا بگید چکار کنم دوست داشتنشو بزارم کنار پسرمو نمیتونم کنار بزنم چون مدرسه میره و این منم که به درساش میرسم و میفرستم مدرسه . توروخدا بگید تو خونه چه رفتاری بکنم که این مرد بره پیش روانپزشک بفهمه که بیماره و باید درمان بشه زندگی رو هم به من هم خودش هم بچه زهر مار کرده به منه زندونی کمک کنید تو هیچ آپی نمیتونم پیام بدم اگه چک کنه بفهمه باید جواب پس بدم لطفا هر کس راه حلی داره اینجا بگه من میخونم ممنونم

    • سلام عزیز…
      دردتو می‌فهمم و می‌دونم این سال‌ها چقدر سخت و فرساینده بوده. تو یک زن قوی هستی که به خاطر عشق، فرزندت و ترس از ناآشنایی، این همه تحمل کرده‌ای، اما الان وقتِ مهربانی با خودته. خشونتِ فیزیکی و روانی هیچ توجیهی نداره—نه از طرف شوهرت، نه به خاطر تأمین مالی.
      پیشنهاد فوری: درخواست کمکِ تخصصی: حتی اگر اجازهٔ مشاوره نداری، می‌تونی بهصورت مخفیانه با اورژانس اجتماعی (۱۲۳) یا مراکز حمایت از زنانِ خشونت دیده تماس بگیری. آن‌ها می‌توانند راهنمایی‌های امن و عملی بهت بدن.
      سعی کن تا حد امکان جرقه‌های خشونت رو کم کنی (مثلاً با سکوت موقت)، اما این به معنی پذیرش ظلم نیست.
      اگر فکر می‌کنی خطر فوری وجود داره، فرار اولویت دارد—حتی اگر الان تنها باشی.
      دوست دارم بدونی که حقِ تو زندگیِ بدون ترس و آزار هست. 💛

  • رستا گفت:

    سلام و خسته نباشید من و همسرم به شدت باهم بحث داریم گاهی اوقات دست بزن داره دعواهای ما بعضی وقت ها تا ۶صبح طول میکشه همیشه ته ماجراها هم منو مقصر میدونه و میگه مشکل از تو هسش یه دختر ۹ساله دارم که به خاطر دعواهای ما همیشه استرس داره و حالش بد میشه و خوب میدونم ضربه خورده لطفاً کمکم کنین یه راه چاره پیدا کنم

    • سلام بزرگوار…
      می‌فهمم که این دعواهای مداوم و خشونت‌ها چقدر می‌تونه برات و دخترت آزاردهنده و فرساینده باشه. هیچکس نباید در زندگی مشترک این حجم از تنش و آسیب رو تحمل کنه، مخصوصاً وقتی یک کودکِ معصوم درگیر این فضای پرتنش میشه.
      بچه‌ها در این شرایط احساس گناه و ترس می‌کنن. با او صحبت کن و بهش بگو: "این دعواها تقصیر تو نیست، ما دوستت داریم و سعی می‌کنیم اوضاع رو بهتر کنیم."
      اگر امکانش هست، او را موقتاً به یک محیط آرام (مثل خانهٔ مادربزرگ) بفرست تا از استرس دور باشه.
      اگر همسرت قبول نمی‌کنه مشکل از اوست، خودت به تنهایی به یک مشاور خانواده مراجعه کن. حتی اگر او حاضر به همراهی نیست، تو می‌تونی برای خودت و دخترت کمک بگیری.
      اگر فکر می‌کنی همسرت پذیرش کمی داره، شاید یک نفر از بزرگان فامیل (که او بهش احترام می‌ذاره) بتونه واسطه بشه و او را متقاعد کنه که برای نجات خانواده‌اش مشاوره رو بپذیره.
      اگر تغییر ممکن نیست…
      بعضی مردها فقط وقتی می‌فهمند مشکل جدیه که با عواقب روبه‌رو بشن—مثلاً اگر قاطعانه بگی: "دیگر این زندگی را ادامه نمی‌دهم مگر اینکه با هم پیش مشاور بریم."

  • ZA گفت:

    سلام همسرم خیلی بدلی می‌کنه مدام بهم تهمت میزنه دست بزن داره هر روز داد میزنه و فحاشی میکنه ی پسر۴ساله دارم ی جورایی زندونیمون کرده اجازه بیرون رفتن نداریم از خانوادم دورم چند سال یکبار ب زور می‌زاره ببینمشون بیشتر نگران بچمم هر وقت میاد خونه هم خودم استرس میگیرم هم بچم که کاملا لکنت میگیره و مشخصه.شخصیت مرزی داره.نمیتونم جدا شم حاضر ب درمانم نیست

  • سلام خسته نباشید ببخشید من میخواستم برای هدایت تحصیلی نهم را رو صحبتی از تون بکنم ببخشید من تو هدایت تحصیلی رشته های کاردانش هنرستان رو اوردم چکار کنم تا رشته های انسانی و معارف رو بیارم ؟؟؟ اگه برم امتحان مجدد رو بدم باید نمره و معدل چند باشه تا من تا این رشته قبول بشم ؟؟؟من از دبیرستان خیلی راضی بودم و علاقه زیادی به درس داشتم و درس میخونم و نمره میاوردم من اصلاً و ابدا به هنرستان دوست نداشتم و دوست نداشتم برم هنرستان و من دوست ندارم چیزهای هنری رو یاد بگیرم انقدر از هنرستان بدم میاد

  • علیرضا گفت:

    سلام من مشکلم اینه که خیلی روهمه چی حساس مثلا وقتی میخوام با یکی شوخی کنم میگم نکنه نخنده ضایع بشم.
    واینکه نظر دیگران خیلی روم تاثیر میزاره میدونم نباید بهشون اهمیت بدم ولی بازم این کارو میکنم.
    بعد من یه طوریم که ۲ روز حالم خوبه خوبه بعد یه روز خیلی بد میشه هر چی فکرو خیال بی ارزشو الکیه میاد توفکرم یعنی طوری که حتی نمیتونم ۲ دیقه رو چیزی تمرکز کنم
    و همیشه نگران یه چیزیم احساس میکنم قراره اتفاق بدی بیفته
    لطفا کمکم کنید🙏

    • سلام میتوانید با ما جلسه مشاوره رزرو کنید تا در خدمتتون باشیم و بهتر کمکتان کنیم

    • سیاوش گفت:

      والا چیزی که ما در بدترین حالت روانی مشاهده کردیم( البته غیر از اینم نمیشه انتظار داشت) یا قطع تماس از طرف اپراتور یا ارجاع دادن های مکرر و بی نتیجه بود.
      این در حالیست که یک فردی در بحرانی تربن حالت روانی ممکن هست و نیاز اورژانسی به کمک داره.
      برآورد من این هستش که این ارگان فقط باعث میشه بعد از تماس، اگه قبلش نه، اما بعدش به خودکشی فکر کنید.
      در این حد آدم رو به زندگی امیدوار می کنند ایناhttps://huzuracad.ir/free-moshavere/

      • با سلام و احترام. عرض کنم خدمت شما که این شماره تماس ها به صورت رایگان و شبانه روزی برای مشاوره های اورژانسی و سوالات مختصر مراجعین گرامی در خدمت شما هستند و مزیت شان هم همین در دسترس بودن آنی و رایگان بودنشان است. اما باید توجه داشت که جایگزین درمان های حرفه ای چند جلسه ای روانشناسان و رواندرمانگران نیستند.

  • زهرا گفت:

    سلام وقت بخیر
    خانم مجردی هستم یه آقای مجرد که ۸ سال از خودم کوچکتره و مازوخیست( خودآزار) هست از من تقاضای برقراری رابطه جنسی از نوع خشن خودش کرده. من‌ نتونستم متقاعدش کنم که اختلال شخصیتی داره و باید در پی درمان باشه. چون دائم میگه من از این وضعیت راضی ام. آیا من جز ترک کردن این شخص کاری از دستم بر میاد؟
    ممنونم

    • سلام. بهتر است اینطوری بیان نکنید که تو مشکل داری و باید درمان بشی. بلکه هم ایشون هم خودتون با همراهی و همدلی، به یک سکس تراپیست و یا درمانگر حوزه خانواده مراجعه کنید تا ایشون کمکتون کنن. به هرکسی بفرمایید که مشکل داری قبول نمیکند.

  • . گفت:

    من ۱۷ سالمه،چندساله خیلی مشکلات خانوادگی وجود داره الان دوساله خیلی همه چی بدتر شده مخصوصا این ماه های اخیر من واقعا از همه لحاظ اسیب دیدم و یه سری چیزا دیدم و شنیدم که هیچ ادمی نمیتونه تحمل کنه…،خیلی خستم و کلی به خودکشی فکر میکنم و دو سه بار خودکشی هام ناموفق شدن ولی هنوزم دست از فکر کردن بهش نمیتونم بردارم خیلی به خودم اسیب میزنم … در کل بخوام بگم دارم میمیرم افت تحصیلی وحشتناک دارم و همه چی داره بدتر وبدتر میشه، حتی نمیتونم با کسی حرف بزنم همین الانشم استرس دارم بابت نوشتن این چند خط

  • آیلین گفت:

    سلام من از بچگی خیلی حرف میزدم و پر جنبش و جوش بودم و تو مدرسه به قدری حرف میزدم که معلم فرار میکرد از دستم پارسال یازدهم که بودم معلمم گفت امروز حرف نزن من سکوت کردم به طرز عجیبی افسرده شدم همین که اومدم خونه به خودکشی‌ فکر کردم و انجامش دادم اصلا نمی‌تونستم تمرکز کنم سرجلسه کنکور صندلی یکی کج بود صد بار تو ذهنم گفتم من باید بهش بگم صاف کنه صندلی رو و خیلی اذیت شدم؛) و خیلی زیاد تا اینکه این علایم رو گفتم همه گفتنadhd داری منم تحقیق کردم و دیدم واقعا دارم… با مامانم در میون گذاشتم سیلی بهم زد گفت چرا بچه‌های همه سالم ماله من روانی از اب در میاد گفتم فقط منو‌‌‌ ببرید پیش روانشناس اومد به عموم زنگ زد گفت دخترم روانی شده اون لحظه به قدری حالم بد شد موهامو کندم و بعدش گفتم من به شوخی بهتون گفتم خواهش میکنم ازتون ازتون التماس میکنم ب قرص بهم معرفی کنید تو داروخانه بفروشه خستم از این وضعیت واقعا نه شرایط رفتن به روانپزشک رو دارم نه چیزی امیدم فقط به شماست که کمکم کنید

  • شقایق گفت:

    سلام ببخشید همسر من بعد از ۱۴ سال زندگی که با مداریش ساختم با دو زن متاهل همزمان پیام میداده
    خیلی طبیعی‌دروغ میگه
    و مدام زنها را فالو‌ میکنه در اینستا با اینکه بش میگم دلیلی نداره فلانی را فالو‌ کنی
    خیلی خوبیها داره‌
    کار میکنه
    صبوره
    اما این مشکلو داره
    و قبلا هم این خطا را داشت که به زن پیام بده
    بنظرتون بمونم یا جدا شم؟

    • سلام. اتفاقی که براتون افتاده و متوجهش شدین، خیلی متونه ناراحت کننده باشه:)
      اما بنده نمیتونم جدا شین یا بمونین. حتما با یک مشاور خانواده و طلاق صحبت کنید.

    • صامتی گفت:

      دقیقا من هم همچین مشکلی دارم از وقتی بچه دومم رو باردار شدم از همسرم چیزهایی دیدم و دیگه نمیتونم بهش اعتماد کنم رفتارم با بچه هامم بد شده زود رنج و عصبی شدم ، تا چیزی هم میبینم بعد میگه تقصیر خودت بود رابطمون کم بود من نیاز داشتم ، یا مثلا ژل تاخیری توی وسایلش پیدا کردم میگه فیلم پورن باید ببینم خود ارضایی کنم واسه این خریدم من باید باور کنم؟!

  • nazanin zahra ganji گفت:

    سلام . شبتون بخیر . من یه دختر ۱۳ ساله هستم . شاید بگید سن خیلی کمی داره ولی بازم . موسیقی ارومم می کنه اما خانواده ام برام نمی خرن و اینکه خودم موسیقی رو بزنم ارامش خاص دیگه ای داره . چند وقتیه دنبال یه شغل می گردم تا ازش درامد داشته باشم اما نه گوشی دارم نه میتونم حضوری اون کار رو انجام بدم . چند وقتی هست که معتاد فضای مجازی شدم خیلی می خندم ۴۰ درصد مواقع هم گریه می کنم بقیه ی مواقع هم توی خودم می ریزم اما بازم ناخوداگاه گریم می گیره . توی یه خانواده ی مذهبی زندگی می کنم هم حجاب رو دوست دارم هم ندارم . نمی دونم چیکار کنم لطفا کمکم کنید . نازنین هستم .

  • دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *